Sponsoring

Sponsoring en Miracle Design gaan heel goed samen. Heel zorgvuldig kiezen we die sporten of evenementen uit die iets over ons bedrijf zeggen. Door de jaren heen hebben we diverse sponsorships gehad of hebben we nog steeds.

 

Xtraveler bergsportreizen

Wat doe je als je gek bent van de bergsport en je bent ondernemer? Juist je begint een bedrijfje dat zich richt op het meenemen van enthousiaste mensen die geen of weinig ervaring hierin hebben maar het wel een uitdaging vinden. Dat ben ik dus gaan doen en wat is er leuker om dan je eigen bedrijf als hoofdsponsor te hebben. Voor meer informatie kijk op www.xtraveler.nl

 

Corinne Nugter

Neerlands beste discuswerpster op dit moment. Geboren en getogen in de Noordoostpolder verdiende de steun van meerdere bedrijven. Miracle Design gaat haar als mediasponsor verder ondersteunen om meer steun van andere bedrijven of particulieren te genereren zodat Corinne haar sport beter kan beoefenen.

Kijk voor meer informatie op www.corinnenugter.nl

 

Flevo Boys

Zilversponsor en BCF lid. We verzorgen de door ons ontworpen websites van www.flevoboys.nl en www.businessclubflevoboys.nl deze zijn ontworpen in ons CMS applicatie MiracleWeb 3.0.

[Lees meer]

 

Evenementen

Naast wat grotere sponsoringen zijn we ook actief op éénmalige initiatieven.


Bas Koole

Kite Boarder Bas Koole is jarenlang het gezicht geweest van ons bedrijf. Overal ter wereld droeg hij de naam Miracle Design met zich mee. Een aantal jaren geleden zijn we ermee gestopt omdat we beiden een andere weg insloegen. Tot op de dag vandaag zijn we er trots op wat we samen hebben bereikt.