MiracleStream3 is een nieuw product van Miracle Design. Met MiracleStream beheert u uw website in een zeer geavanceerd Content Management Systeem (MiracleWeb5). Bij MiracleStream3 kunt krijgt u een standaard ontwerp. Dit ontwerp is speciaal door Miracle Design ontwikkeld. Het ontwerp kan op kleur aangepast worden. Uw logo wordt geplaatst en door toevoeging van uw eigen teksten en foto's wordt het uw eigen website.

 

Het verschil ten opzichte van MiracleWeb5 is dat u een website met een basis vormgeving krijgt. Deze is later altijd op te waarderen naar MiracleWeb5.

 

Standaard functies

- Responsive design

- Standaard vormgeving

- Google geïntegreerd

- Zoekfunctie binnen de site op trefwoord

- Formulierentool

- Standaard fotoalbum

- Dynamische layout foto's

- Inpassen van filmpjes

- en nog heel veel meer...

 

Extra

- Doorgroeien naar MiracleWeb5

 

Voorwaarden

MiracleStream3 is eigendom van Miracle Design. Zo is de technologie beschermd en functioneerd alleen op onze hostingservers. MiracleStream3 kan niet bij een door u zelf uitgekozen provider geïnstalleerd worden. MiracleStream3 blijft altijd eigendom van miracle Design.

 

Opzeggen MiracleStream3
Wanneer u besluit om geen gebruik meer te maken van MiracleStream betreuren wij dat zeer. Wij zorgen voor een soepele overgang van uw domein naar de nieuwe provider. U betaalt hier verder niets voor.

U betaald een hostingbedrag per jaar en niet per maand, wanneer u halverwege het jaar opzegd heeft u geen recht om teruggaven van betaalde hostingkosten.

Om in een nieuw kalenderjaar geen hostingkosten te krijgen dient u voor 15 november van het huidige jaar op te zeggen. Wanneer u voor 15 november van het huidige jaar niet opzegd ontvangt u voor het nieuwe kalender jaar wel een hostingfactuur.

logo-miracledesign2

 

Miracle Design

Nieuwlandenlaan 15

8302 LP Emmeloord

 

info@miracledesign.nl

 

KvK 01087755

BTW NL138297459B02